Business Transities

Business Transities

Business Transities

Transitie en transformatie begint met een visie op ‘the end state’. In de nieuwe situatie hebben we een snellere time-to-market, meer flexibiliteit in aanpassing van het portfolio, lagere kosten of minder personeel. Op basis van business doelstellingen, architectuur, technologie roadmaps en organisatiestrategie, stelt Juul Consultancy de business case op en voeren we de besparingen door in budgetten.

Nieuwe technologieën maken verandering mogelijk. Het implementeren van nieuwe technologieën vraagt om brede en diepe kennis. We zorgen ervoor dat we een voorsprong in kennis hebben, zodat we die voor uw business transitie kunnen inzetten.

Wanneer er meer verandertrajecten tegelijkertijd plaatsvinden, moet worden voorkomen dat projecten elkaar in de wielen rijden. Ons projectorganisatie-concept zorgt ervoor dat een verdubbeling van het aantal business-veranderingen mogelijk maakt. Juul Consultancy neemt de centrale verantwoordelijkheid voor alle veranderingen van business transitie projecten en zorgt ervoor dat uw resultaten optimaal gecombineerd worden.

 

Geïnteresseerd in onze Consultancy Services?

Voel u vrij om ons een bericht te sturen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.