Content creatie

Content creatie

Content Creatie

Wij adviseren en begeleiden u structureel bij het creëren van de juiste content. Hierbij zetten wij uw klant centraal en ontwikkelen wij content om een relevante dialoog met uw doelgroep tot stand te brengen binnen de gehele customer journey.

Waarom is het belangrijk?

Om een relevante dialoog op te bouwen met uw doelgroep is het belangrijk dat uw doelgroep wordt aangesproken met de juiste content. Aan de hand van een doelgroepanalyse brengen wij in kaart naar welke content uw doelgroep op zoek is. Content wordt gemaakt aansluitend bij de zoekvraag van uw doelgroepen. Wij geven eveneens advies over de content die ontwikkeld moet worden en in welke vorm deze content het beste aangeboden kan worden bij media en/of hoe deze optimaal gepresenteerd kan worden op uw website. Een belangrijk element van content creatie is dat alle te creëren content items gebaseerd zijn op bevindingen van de brainstormsessie en de contentmarketing analyse. Hierdoor kan content gemaakt worden op basis van datagedreven inzichten over uw online doelgroep. Wanneer gewenst ondersteunen wij u bij het opstellen van concrete briefings voor creatives en schrijvers om uw content optimaal vorm te geven. Vanuit de contentmarketing ondersteuning die wij aanbieden, helpen wij uw team eveneens om up to date te blijven over de laatste trends op het gebied van effectieve content creatie en contentplanning.

Wat levert het op?

Door content te creëren zorgen wij voor aansluiting van uw content op de zoekintenties van uw doelgroep. Wij ontwikkelen een contentkalender, creëren de content en zorgen voor de content verspreiding. Vastgestelde KPI’s worden ondergebracht in het fasemodel, bestaande uit de Touch, Tell en Sell fase, zodat u weet met welk doel bepaalde content ontwikkeld wordt en met welk doel deze content via diverse kanalen gedeeld wordt. Het bereiken van uw doelgroep (‘Touch’), het bieden van meer informatie en het nadrukkelijk aanbieden van uw product of dienst (‘Tell’) en het overgaan tot verkoop (‘Sell’) zijn dan ook belangrijke onderdelen van uw contentmarketing strategie en content creatie. Met ons advies, begeleidingen ondersteuning bij contentmarketing wordt het resultaat van uw contentmarketing activiteiten meetbaar met behulp van KPI’s en is inzichtelijk hoe uw content presteert en hoe deze content bijdraagt aan betere online marketing resultaten.

Geïnteresseerd in onze Online Services ?

 

Voel u vrij om ons een bericht te sturen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.