Marketing

Marketing

Marketing

JuulServices is een full service marketing bureau met meer dan 20 jaar ervaring in B2B en B2C Marketing Communicatie. We zijn creatief, snel en doeltreffend. Onze focus ligt op het realiseren van omzetdoelstellingen door het ontwikkelen én uitvoeren van marketing activiteiten. Een hoge mate van call-to-action is ons onderscheidend vermogen, hetgeen resulteert in daadwerkelijk activatie én resultaat. Met ruim 20 jaar ervaring, bieden we passende marketing services die nauwkeurig zijn afgestemd op uw organisatie én klanten.

 

Strategie

Succes en snel resultaat? Wij helpen je met het maken van de juiste keuzes om succesvol en winstgevend te zijn.

 

Online

Wilt u onder de aandacht komen bij uw doelgroep zonder dat u zelf actief bedrijven hoeft te benaderen voor nieuwe klanten? Een goede online marketing zorgt ervoor dat u via het internet in beeld komt bij uw doelgroep. De doelgroep die gericht zoekt naar uw producten en diensten.

 

 

 

Profilering

Wanneer het goed gedaan wordt, kan bedrijfsprofilering zich terugbetalen. Het is een kwaliteitsstempel en zegt veel over uw bedrijf. Het helpt uw onderneming op te laten vallen, zorgt ervoor dat u zich beter onderscheidt en dat u wordt erkend om de juiste redenen.

 

 

Branding

Branding is het inzetten van de bedrijfsnaam en huisstijl als merk in de communicatie naar stakeholders.
Doel hiervan is een eenduidige, positieve associatie te creëren bij een merknaam en herkenning te vergroten.
Juul Services biedt de volgende branding-services:

 

Geïnteresseerd in onze Services?

Laat dan uw gegevens achter