Contracting

Contracting

Contracting voor organisaties

Juul Human Resources beschikt over een modelovereenkomst die voldoet aan de wet- en regelgevingseisen in relatie tot de wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties (DBA). Meer weten over het uitbesteden van overeenkomsten van opdrachten met uw (potentiële) opdrachtnemer?

Tijdens een persoonlijk intake gesprek bespreken we uw vraagstuk en formuleren we samen de opdracht. Hierbij kijken we onder andere naar identiteit, strategie en ambitie van uw organisatie en de doelstelling.  Met een helder geformuleerde opdracht zijn wij goed in staat om u te voorzien in de gewenste contracting ondersteuning en maken overzichtelijk wat er   nodig is voor het gewenste doel.

Juul Human Resources faciliteert uw organisatie in relatie tot contracting.

Contracting voor ZZP-ers

Als zzp’er heb je de vrijheid om te doen waar je goed in bent. Helaas horen bij ondernemerschap ook zaken die je minder energie geven. Denk aan bijvoorbeeld de totstandkoming van de overeenkomst van de opdracht met je (potentiële) opdrachtgever. Via Juul Human Resources ben je verzekerd van een overeenkomst die voldoet aan de wet- en regelgeving in relatie tot de wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties (DBA). Interesse in contracting ? Bel 06 – 23 72 45 23 of mail naar: julius.middel@juulservices.nl

Geïnteresseerd in onze Services?

Laat dan uw gegevens achter