Interim

Interim

Interim

Wij bieden uw organisatie een combinatie van flexibiliteit en zekerheid op basis van interim consultancy. Zo borgt u kennis en capaciteit via Juul Human Resources op tijdelijke basis. Juul Human Resources maakt de beste match tussen freelancers en opdrachtgevers. Of het nu gaat om één persoon of een compleet multidisciplinair team. Wij bieden maatwerk, blijven betrokken en gaan voor het beste resultaat.

Tijdens een persoonlijk intake gesprek bespreken we uw vraagstuk en formuleren we samen de opdracht. Hierbij kijken we onder andere naar identiteit, strategie en ambitie van uw organisatie en de doelstelling.  Met een helder geformuleerde opdracht zijn wij goed in staat om u te voorzien in de gewenste interim ondersteuning en maken overzichtelijk hoeveel tijd er nodig is voor het gewenste doel.

Juul Human Resources beschikt over een modelovereenkomst die voldoet aan de wet- en regelgevingseisen in relatie tot de wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties (DBA). Interesse in interim consultancy ? Bel 06 – 23 72 45 23 of mail naar: julius.middel@juulservices.nl

Geïnteresseerd in onze Services?

Laat dan uw gegevens achter